Uncategorized

Zonder taart is er natuurlijk geen feestje!

Bij ieder feestje hoort zeker een taart, of het nou voor je eigen verjaardag is of die van je kinderen. Er is altijd wel een rede om een taart te kopen of te maken. Er is dan natuurlijk de traditionele appeltaart en slagroomtaart maar er zijn er nog veel meer dus wees eens creatief en ga erop uit! 😊

 

Bekendste Hollandse taarten

Iedereen weet wel wat appeltaart is en heeft het vast en zeker een keer gegeten. Zoals appeltaart wordt er ook vaak kruimelvlaai, aardbeientaart, slagroomtaart en de hele lekkere chocolade taart (waar toch eigenlijk altijd wel een stukje van wil eten) gemaakt.

 

Zelf maken

Toch is die zelfgemaakte appeltaart net iets lekkerder dan dat je die zo in de winkel koopt. Zo kan je er je eigen draai aan geven, ingrediënten toevoegen, ingrediënten weg laten en het is leuk om te maken. Zodra de appeltaart in de oven zit en je die geur ruikt krijg je toch echt wel lekkere trek…. Niet alleen appeltaart is leuk om zelf te maken, er zijn nog veel meer lekkere taarten die gemakkelijk zijn om te maken zoals kwarktaart, slagroomtaart ect.

 

Allernieuwste taart recepten

Er worden steeds meer bijzondere en leukere taart recepten bedacht en die zeker de uitdaging waard zijn als je het zo op internet ziet of van anderen hoort. Hier zijn een paar lekkere taarten die je echt uit moet proberen:

  • Strawberry cheesecake

Ja je leest het goed “kaastaart”. Een cheesecake is een zoete taart waar zachte kaas in verwerkt is. De kaas heeft geen sterke smaak dus je proeft het bijna niet. Een Strawberry cheescake houdt in dat er ook nog aardbeien in verwerkt zijn waardoor het een ander smaakje krijgt.

  • Oreotaart

Iedereen is helemaal gek van die oreo koekjes dus heeft iemand ooit besloten om er een taart van de maken. Dat was zeker een goed idee van diegene! Veel mensen maken er hun eigen recept door met chocola te werken, de koekje in de taart te verwerken of ze erop te leggen. Het kan allemaal, ligt eenmaal aan wat je zelf lekker vind.

  • Carrotcake

Veel mensen vinden groenten eigenlijk niet te eten en als ze dan het woord carrot bij cake zien staan is het meteen al vies. Dat hoeft niet meteen zo te zijn. Een carrotcake is eigenlijk heel erg zoet en helemaal niet zo gezond… Er zit gewoon wat wortel in verwerkt om er een lekkere maar aparte smaak aan te geven. Er zitten verder nog walnoten in verwerkt en de taart wordt afgewerkt met creamcheese of boter crème, wat je zelf maar wil!

  • Redvelvet cake

Iedereen kent de redvelvet cake nu onderhand wel. Het is een heerlijke maar toch best simpele taart. De kleur maakt de taart zo speciaal en de aparte smaak die de taart heeft.

Geschreven door

Show Buttons
Hide Buttons