Uncategorized

Kerstmis!

Ja het is weer de gezelligste tijd van het jaar, kerst! Uiteten of samen iets koken en bakken. Iedereen heeft het druk in de maand december. Ook komt er weer een vreetfestijn, kerst kan je niet vieren zonder er iets lekkers bij te eten. Gezellig met de hele familie. Maar weet jij al wat je gaat maken of waar je gaat uiteten?

Uiteten met kerst

Heel veel mensen willen graag uiteten met kerst zodat ze zelf niet van alles hoeven te koken en vervolgens alles op te ruimen. Tja sommigen zijn gewoon niet zo van het koken en/of het opruimen 😉 . Omdat iedereen zo graag uiteten wil met de kerst zit het ook binnen no time bomvol in de restaurants en is het niet meer mogelijk om te reserveren. Een tip: ben er snel bij met reserveren van een plek (op z’n minst een maand, anderhalf van te voren).

Maar dat is nog geen ramp. Er zijn nog andere opties om niet te hoeven koken…. Ga lekker naar de McDonalds! Nee de kerst moet je natuurlijk wel met lekker eten vieren maar toch doen sommigen het, met kerst avond even naar de McDonalds.

Home sweet home

Altijd leuk, met heel de familie aan een paar tafels in de huiskamer dineren. Lekker wijntje, biertje, colaatje en natuurlijk het overheerlijke eten. Met z’n alle koken en bakken, heel de avond lang kletsen en ondertussen gezellige kerstmuziek op de achtergrond. Dat wil toch iedereen met kerst.

Je kan het zo gezellig maken als je zelf wil en dat geldt ook voor het eten natuurlijk. Maar wat ga je dan precies voorbereiden als kerstdiner?

Hier zijn een paar lekkere recepten om te maken voor kerst diner:

Zoete lekkernijen

Ook leuk om te doen met de kinderen,  koekjes bakken. Je kent ze vast wel, Gingerbread cookies.

Super leuk om te maken en te versieren en ook heerlijk om op te eten! Geniet ervan!

Geschreven door

Show Buttons
Hide Buttons