Borrel

Feestelijke borrelhapjes

Of je nou een klein feestje geeft of een mega groot feest. De borrel hapjes horen er altijd wel bij. Je kan het lekker simpel houden of een keer “out of the box” denken. Het is best moeilijk is om te kiezen welke borrel hapjes je graag wil want de keuze is reuze.

Mexicaanse chicken wings

Als je dan toch iets uitgebreider wil dan altijd maar die kaasjes, worstjes en tomaatjes op tafel, dan zijn de Mexicaanse chicken wings een prima keuze. De chicken wings zijn lekker gekruid en een beetje pittig. Er wordt een lekkere marinade over heen waardoor de chicken wings nog lekkerder smaken. Gezellig met heel de familie aan de kip kluiven 😉.

Gegrilde paprika rolletjes met pesto

Toch liever wat groenten op de tafel? Dat kan zeker! Deze paprika rolletjes hebben nog een extra lekkere smaak door de pesto, ricotta en walnoten die er in zitten. Om het af te maken kan er ook nog rucola bij geserveerd worden. Zo heb je een handig maar toch lekker borrel hapje.

Bladerdeeg hapjes met ham en kaas

Ze zijn heel handig om te maken en je bent er niet veel tijd aan kwijt. De combinatie ham, kaas en bladerdeeg is heel lekker. Iedereen lust het wel! Om er nog wat meer smaak aan te geven zou je er roomkaas en zongedroogde tomaatjes bij kunnen voegen.

Vlammetjes

Een vlammetje is een gefrituurde snack die heel erg op een loempia lijkt. De vulling van een vlammetje is alleen net wat anders. Er wordt gehakt en sambal in gedaan en wordt vervolgens gefrituurd. Ze worden meestal geserveerd met chilisaus. Het fijne van de vlammetjes is dat je ze ook gewoon in de winkel kan kopen dus veel tijd ben je er niet aan kwijt.

Bitterballen

We hebben natuurlijk altijd nog de oude vertrouwde bitterballen. We lusten allemaal wel een bitterbal. Met of zonder vlees, ze blijven heerlijk! Bitterballen uit de frituurpan en geserveerd met wat curry, mayonaise, mosterd etc.

Geschreven door

Show Buttons
Hide Buttons