Vegetarisch

Vegetarisch vleesch

We zijn er momenteel veel mee bezig. Gaan we nog wel vlees eten? Is het wel goed voor je? Is het goed voor het milieu? Is het niet zielig voor de dieren? Er is daar overal een antwoord op maar bijna of helemaal geen vlees meer eten ligt helemaal bij jezelf. Het ligt er allemaal wat je er zelf voor over hebt en of je er bewust van bent voor welke reden je dit doet.

 Vegetariër worden

Door vegetariër te worden ga je waarschijnlijk geen dierlijk vlees meer eten en misschien zelfs geen vis meer. Maar zodra je dit doet zal je er wel iets voor in de plaats moeten gaan eten. Je moet namelijk nog wel bepaalde voedingsstoffen binnen krijgen. En dan ga je denken, bah dat vegetarische vlees is toch niet te vergelijken met dierlijk vlees? Daar zitten je gedachtes fout. Vegetarische producten worden momenteel zo gemaakt dat het zeker wel te vergelijken valt met dierlijk vlees.

Toch bang dat het niet gaat lusten? Ga gewoon een beetje experimenteren. Zoek wat recepten op, zoek reviews op en ga op onderzoek uit of het goed is voor je! Door het niet te proberen weet je ook niet of het lekker is. Ja, natuurlijk is het in het begin even wat anders dan vlees maar je kan het zo lekker maken als je zelf wil!

De vegetarische slager

Neem eens een kijkje bij de vegetarische slager. Zij verkopen in meerdere supermarkten diverse soorten vegetarisch Vleesch. Meerdere lekkere recepten die je zou kunnen maken met hun Vleesch en zelf op de barbecue! De Vegetarische Slager is van oorsprong een dood normale slager die dierlijk vlees verkocht maar dat nu als de ambachtelijke slager van toen, met het vleesch van nu doet.

Dus het is zeker mogelijk om als vlees liefhebber ook vegetarisch vleesch lekker te gaan vinden. Dat je niets hoeft te missen zonder vlees.

En de snacks dan?

Ja kan zeker nog steeds die heerlijke snacks eten maar dan vegetarisch. In de supermarkten hebben ze ook steeds meer frituursnacks en airfryer snacks zonder dierlijk vlees. Dus een avondje snacken zit er altijd nog in. 😉

Geschreven door

Show Buttons
Hide Buttons