Borrel

Opzoek naar een snackwagen?

De feestjes mogen weer dus verjaardagen, bedrijf uitjes, jubileums en noem het maar op mogen allemaal weer! Ben jij van plan om binnenkort een feestje te geven? Ben jij toevallig ook opzoek naar een frietwagen? Dan staat snackmobiel klaar voor jou feestje!

Over snackmobiel

Bij snackmobiel kan je genieten  van heerlijke vers gesneden goudbruine friet in een ouderwetse puntzak en de beste snacks. Ze komen ook bij jou op locatie voor feesten, bruiloften, partijen voor particulieren, verenigingen, scholen, bedrijven etc. Maar u kunt onze frietwagen ook huren voor allerlei evenementen. Ze zorgen voor de lekkerste friet, snacks en gezelligheid!

 Samen veilig met snackmobiel

Samen zorg je voor gezelligheid. Bij je thuis of op het werk. Snackmobiel heeft hun dienstverlening aangepast zodat je op een veilige manier kunt genieten met de mensen die belangrijk voor je zijn. Iedereen houdt netjes 1,5 meter afstand van elkaar en nemen langer de tijd als dat jullie beter uitkomt. Ze werken hygiënisch met latex handschoenen, oppervlakten worden gedesinfecteerd en er is een preventiescherm bij de uitgifte. Bekijk de foto’s op de website voor een beeld van hoe zo’n feestje eruit komt te zien.

Het menu

Snackmobiel zorgt ervoor dat er voor iedereen wat is dat diegene lust. Hier kan je ook zelf uit kiezen in het menu. Snackmobiel heeft 3 verschillende menu’s.

  1. All you can eat menu deluxe. Onbeperkt genieten met keuze uit 16 Snacks en 14 Sauzen.
  2. All you can eat menu VIP. Als Menu De Luxe, inclusief 3 extra gerechten À la carte.
  3. Holiday menu. Met Broodjesbar, de Klassiekers, Vegetarisch, extra Halal Snacks en Kinderpakket. All you can eat met Frietjes en complete Sauzenbar inclusief Uitjes en Satésaus.

Geschreven door

Show Buttons
Hide Buttons