Uncategorized

Een maaltijdservice van mannen met smaak

Mannen met smaak is een bedrijf dat passie heeft voor het maken van eten en doet dat met alle kennis en liefde die ze hebben. In januari 2016 is het bedrijf Mannen met Smaak door eigenaar Joost Kuijpers opgericht. Tot 2019 heeft hij dit gecombineerd met de slagerij. Deze ervaring heeft geleid tot een brede expertise op het gebied van kwaliteitsproducten. Mannen met smaak heeft een gepassioneerd team van dames en heren die overheerlijke vers-maaltijden, buffetten én barbecues voor zowel de particulieren als zakelijke markt verzorgen.

 Maaltijdservice

Mannen met smaak gaat vanaf nu ook een maaltijdservice verzorgen. Wat houdt dit in? Er worden kant-en-klaren verse maaltijden voor je bereid en bezorgd! Er is een ruime keuze aan maaltijden die de maaltijdservice biedt. Maaltijden zoals: Andijviestamppot met gebraden speklap en dat maar voor 6 euro! Of ga je liever voor Nasi met kipsaté? Dit is allemaal te vinden op de website van mannen met smaak. Ook kun je kiezen voor een gratis bezorging van een proefmaaltijd waarbij de bezorger uitgebreide uitleg geeft over de maaltijdservice. Ideaal toch?

Bezorging

De bezorgmomenten zijn op de maandag van 16:00 tot 20:30 uur en dinsdag van 09:00 tot 13:00 uur. Graag een maaltijd bezorgd hebben? Geef dat dan voor zondag 23:00 uur door. De maaltijden worden gratis bezorgd! Ze bezorgen in de plaatsen: Deurne, Liessel, Neerkant, Vlierden, Ommel, Asten, Someren, Lierop, Mierlo, Mierlo-hout, Helmond, Milheeze, Bakel, Aarle-Rixtel, Beek en Donk, De Mortel, Gemert, Erp, Boekel, Handel, Venhorst, Elsendorp en de Rips. Als jou woonplaats er niet tussen staat neem dan gerust contact met ze op en dan word er samen naar een oplossing gezocht!

Wat nog meer?

Mannen met smaak heeft dus niet alleen maaltijden maar verzorgt ook buffetten & hapjes, Barbecue, diversen soorten vlees en doet aan live cooking. Wil je toch wat meer informatie? Bekijk dan de website van mannen met smaak. Of neem een kijkje op hun social media: Instagram, Facebook & LinkedIn.

Geschreven door

Show Buttons
Hide Buttons