Uncategorized

Superfood smoothies

Smoothies zijn heerlijk en vullen ook nog. Je kan veel meer ingrediënten gebruiken dan alleen fruit. Superfood kan je heel goed gebruiken voor je smoothies. Superfood bestaat niet alleen uit fruit maar ook uit groenten en zaden. Waarom niet een keer superfood in je smoothie?

 

Superfood

Wat houdt superfood eigenlijk in? Is het nu zo super dat je er meer energie van krijgt of dat het juist heel gezond is. Superfood wordt ook wel powerfood genoemd. Veel mensen die gezond willen doen eten superfood. Best veel producten kunnen de naam superfood krijgen aangezien ze heel gezond zijn zoals: bessen, chiazaad, cacao, zeewier, quinoa en nog veel meer. Dus ook groenten en fruit zouden tot de superfood kunnen behoren.

 

Smoothies

Smoothies zijn natuurlijk altijd wel lekker om even tussendoor te drinken, mee naar werk te nemen of gewoon wanneer je er zin in hebt. Het is ook nog eens makkelijk om te maken! Maar waarom zou je dan superfood in je smoothies verwerken? De superfood producten zou je niet zo makkelijk zo eten. Daarom is het handig om het te verwerken in een smoothie. Je krijgt veel goede voedingstoffen binnen en het vult! De smoothies helpen ook heel goed bij het afvallen, je krijgt met zo’n smoothie genoeg voedingsstoffen binnen om door de dag heen te komen.

 

De lekkerste superfood smoothie

Om wat meer energie te krijgen laat op de middag is er een hele lekkere energie-smoothie. De smoothie wordt gemaakt met de volgende ingrediënten: kokoswater, avocado, tropisch fruit, verse spinazie, boerenkool, griekse yoghurt, gojibessen, gedroogde cranberries, maca en tarwegraspoeder. Genoeg ingrediënten! Met deze smoothie kom je heel de dag door. Zo zijn er nog veel meer lekkere smoothies.

Geschreven door

Show Buttons
Hide Buttons