Frieten SNACKS

Kies voor de beste snackmobiel!

Met grote feestjes kan je niet verwachten dat je gasten heel de avond op alcohol en frisdrank teren. Bij een groot feest hoort ook veel eten! Natuurlijk geldt dat ook voor een bedrijfsfeest, op de bouw of een evenement. Mensen houden van eten en dat gaat niet snel veranderen.

 

Snackmobiel.nl

Hier bij snackweetjes zijn we natuurlijk gek op snacks, wie er ook dol op zijn is Snackmobiel. Wat dit bedrijf in onze ogen zo het beste maakt, is dat ze kiezen voor een authentieke, rustieke uitstraling. De puntzakken zijn nog zo lekker ‘ouderwets’. De wagens zijn goed gekeurd volgens HACCP keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat Snackmobiel veilig met eten en de bereiding hiervan omgaat. Ook in deze vervelende tijd van Covid-19 houdt Snackmobiel  goed rekening met alle veiligheidsregels en zorgen ze ervoor dat iedereen afstand houdt.

 

Voor elke gelegenheid

Het maakt niet uit of het een communie, verjaardag, bruiloft, werkgelegenheid is, de snacks kunnen overal geserveerd worden. Maar wat biedt snackmobiel nou echt aan? Er is een divers aanbod aan menu’s. Er is een VIP en Deluxe menu. Het VIP-menu bestaat uit allerlei snacks en het Deluxe-menu bevat daarnaast nog een aantal specials zoals Goulash, Vietnamese loempia’s, broodjes beenham of hotdog, kipsaté en ook kibbeling. Het is zelfs mogelijk een avondvullend menu te kiezen.

Ook aan de vegetarische snackliefhebber wordt gedacht. Zo is er voor de vegetariër een groentekroket, (ham-)kaassoufflé of de vegetarische bami en nasischijf. Tot slot kan er ook gekozen worden voor enkel een frietje met een snack per persoon, dit is er al vanaf €2,70 per persoon.

Conclusie? Elke gelegenheid is wat ons betreft een goede gelegenheid voor snacks. Met het diverse aanbod en goede kwaliteit is Snackmobiel een goede keus wat ons betreft!

Geschreven door

Show Buttons
Hide Buttons