Frieten SNACKS

Snackmobiel maakt snacks beschikbaar op Awardshows, communies en op de bouw

Wij van Snackweetjes.nl zijn gek op snacks. Het liefst hebben we ze overal, thuis, op het werk, of na een feestje. Een bedrijf dat hier wat ons betreft perfect op inspeelt, is het Brabantse Snackmobiel. We stellen ze hieronder graag aan je voor.

Snackmobiel – authentiek lekker

Wat dit bedrijf in onze ogen zo leuk maakt, is dat ze kiezen voor een authentieke, rustieke uitstraling. De puntzakken zijn nog lekker ‘ouderwets’. Daarnaast staat de kwaliteit hoog in het vaandel. De goudbruine friet is vers gesneden. Bovendien zijn de frietwagens nieuw en goedgekeurd volgens het HACCP keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat Snackmobiel veilig met eten en de bereiding hiervan omgaat.

Snackmobiel voor elke gelegenheid geschikt

Wat ons betreft zou op elke bruiloft, communie, verjaardagsfeestje, vergadering, familiedag, burendag of sinterklaasfeest snacks geserveerd moeten worden. We vinden het dan ook erg leuk om te zien dat Snackmobiel dit evangelie verkondigt. Zo stonden ze begin dit jaar nog op de Beaumonde Awards bij het Amstel Hotel, maar ook waren ze aanwezig op de bouwplaats. Daarnaast zijn ze veel aanwezig bij communiefeestjes en verjaardagsfeestjes.

Snackmobiel op de bouwplaats
In te huren op de bouwplaats
Snackmobiel op de Beaumonde awards
…maar ook op de Beaumonde awards!

Wat biedt Snackmobiel aan?

Het aanbod is diverser dan we vooraf dachten. Er zijn twee menu’s – VIP en Deluxe. Het VIP-menu bestaat uit allerlei snacks en het Deluxe-menu bevat daarnaast nog een aantal specials zoals Goulash, Vietnamese loempia’s, broodjes beenham of hotdog, kipsaté en ook kibbeling. Het is zelfs mogelijk een avondvullend menu te kiezen.

Ook aan de vegetarische snackliefhebber wordt gedacht. Zo is er voor de vegetariër een groentekroket, (ham-)kaassoufflé of de vegetarische bami en nasischijf. Tot slot kan er ook gekozen worden voor enkel een frietje met een snack per persoon, dit is er al vanaf €2,70 per persoon.

Conclusie? Elke gelegenheid is wat ons betreft een goede gelegenheid voor snacks. Met het diverse aanbod en goede kwaliteit is Snackmobiel een goede keus wat ons betreft!

Geschreven door

Show Buttons
Hide Buttons