Gezonde snacks

Gezond snacken met Rens Kroes

Rens Kroes on the go (bron: renskroes.com)

Gezond snacken ja, want Snackweetjes.nl is meer dan alleen een vette hap

Natuurlijk willen we dat jij als lezer van Snackweetjes geniet van een lekkere vette hap. Maar, soms is het ook goed om wat gezond snacken te proberen! Al worden we doodgegooid met tips over superfoods, powerfoods en wat al niet, we willen je toch graag voorstellen (voor zover dat nog nodig is) aan Rens Kroes die in juni haar nieuwe boek uitbracht over snacks!

Powerfoods

Rens Kroes is het zusje van Doutzen Kroes. Maar ze is veel meer dan dat. Ze schrijft boeken over eten en een gezonde leefstijl en door haar werk in een obesitaskliniek heeft ze kennis van zaken. Ze introduceerde onder meer het woord powerfoods, wat onbewerkt voedsel is. Ze schreef twee bestsellers; Powerfood en Powerfood – van Friesland naar New York.

Powerfoods en snacks?

En nu is er dus een derde boek; ‘on the go’. On the go zorgt ervoor dat jij dat bamihapje in de muur laat zitten bij het pompstation, maar je moet wel even de keuken in van tevoren om gezond snacken mogelijk te maken. Het boek bevat veel bakgerechten, maar ook soepen, salades, sushis en hartige taarten. Het draait volgens Kroes om preppen, ofwel, het voorbereiden van gerechten die je de hele week kan gebruiken. Ga dus op je vrije dag aan de slag, zo kun je de hele week gezond snacken.

Onze favoriet op dit moment is de blueberry muffin met banaan, havermeel en dadels. Wat vinden jullie van Rens? Kan ze jullie overhalen voor gezond snacken?

Gezond snacken met Rens Kroes on the go (bron: renskroes.com)
Rens Kroes on the go (bron: renskroes.com)

Geschreven door

Show Buttons
Hide Buttons