Uncategorized

Frietwagen huren

Is het weer tijd voor een groot feest of een bedrijfsevenement? Dan hoort daar natuurlijk ook iets te eten bij. Het lekkerste is zeker iets uit de frituur, als we die dag even niet op ons dieet letten 😉. Huur dan een frietwagen en de keuze is reuze.  

 

Particulier  

Heel de dag feesten en drankjes drinken en uiteindelijk komt er een punt dat iedereen honger krijgt. Dan komt zo’n frietwagen zeker wel van pas! Friet speciaal, friet mayonaise, frikandellen, kroketten en nog veel meer. Er is genoeg keuze uit lekkere snacks en verschillende varianten van friet. Of je nou voor 1 uur eten kiest of 2 uur, het maakt niet uit want je kan onbeperkt blijven eten. Kinderfeestjes, 10 jarig jubileum, festivals, de frietwagens zijn overal te vinden.  

 

Zakelijk 

Ook kunnen er voor zakelijke partijen frietwagens gehuurd worden. Heb je als bedrijf zijnde iets te vieren zoals een groot project afgerond hebben of een jubileum. Dan is het altijd wel leuk om een frietwagen te huren voor een paar uurtjes zodat iedereen na dat harde werken vol op kan genieten van een lekkere hap. Al heb je als bedrijf een groter evenement waar veel mensen op af komen is het nog steeds geen probleem om een frietwagen te huren. De mensen op jou evenement zullen het vast wel waarderen.  

 

Dus twijfel niet en ga voor de frietwagen met de lekkerste friet en snacks waar jij en de rest van kunnen genieten!  

Geschreven door

Show Buttons
Hide Buttons