Gezonde snacks Lunch Ontbijt Tussendoortje

Top 6 lente snacks

Net zoals dat er bepaald soort eten is voor in de winter, wat het beste bij het weer past is dat ook precies zo met andere seizoenen. Ook in de lente passen bepaalde snacks er het beste bij. Wat zou je dan toch allemaal kunnen eten? Er is genoeg keuze en ik ga je zo vertellen welke heerlijke keuzes je hebt!

 Top 6 snacks

  1. Wat je nu meer en deels tegen komt in de winkel zijn aardbeien. Die zijn nu zoet en je kan er lekkere gerechten mee maken. Ook zijn aardbeien heerlijk om als tussendoortje te eten. Het is gezond en je krijgt voldoende suikers binnen om je energie op 1 lijn te houden.
  2. De avocado’s zijn ook weer te vinden in de winkel. Avocado’s worden vaak in salades, sapjes maar ook voor op brood gebruikt. Ze bevatten veel vitamines en zijn daarom heel gezond!
  3. Walnoten zijn heel gezond om te eten en bevatten veel proteïnes. Als tussendoortje zijn deze noten handig om te eten, je raakt er vol van en zijn gemakkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld je handtas.

Ps. Noten zijn gezond om te eten en lekker voor tussendoor. Dus ik zou zeggen leef je uit in de winkel en koop lekker veel nootjes!

  1. Groente chips bevatten ook veel zout en vet maar zijn toch net iets gezonder dan al die chips met verschillende smaken en suikers er aan toegevoegd. Je kan de groentechips kopen in de winkel maar je kan je natuurlijk ook altijd zelf maken.
  2. Aspergers zijn een van de eerste in het seizoen. Ze bevatten veel vitamines en kunnen ook goed zijn voor je huid. Je kan veel combineren met aspergers zoals kaas, ei en ham.
  3. Ook is een frisse fruit salade of groente salade heerlijk om in het zonnetje op te eten. Maak bijvoorbeeld een fruit salade met aardbeien, banaan, appels en meloen. Of ga voor een frisse pasta salade met veel groente erin.

Geniet nog even van de lente want die is al snel voorbij en gaan we al snel door naar de zomer! En geniet natuurlijk van het lekkere eten!

Geschreven door

Show Buttons
Hide Buttons