Actueel Nieuwe snacks

De nieuwste snack: Frikandellen vlaai

Frikandellen vlaai

Eind mei van dit jaar bedacht Bakkerij Engels uit Grubbenvorst de frikandellenvlaai voor een jarige vriend. En dat bleef niet onopgemerkt. Kort nadat de bakkerij de frikandellen vlaai op Facebook had gezet werden ze overladen met aanvragen voor de frikandellenvlaai.

Frikandellen vlaai: nieuw succes?

Diverse radio- en televisiezenders klopten aan bij de bakkerij om de onderste frikandel boven te krijgen. Alle media aandacht heeft een enkele moedige bakkerij er al toe gezet de frikandellenvlaai op te nemen in het assortiment. De snackvlaai is zelfs al buiten de Limburgse grenzen gesignaleerd.

Recept frikandellenvlaai

Echt ingewikkeld is het niet om een frikandellenvlaai te maken en je hebt ook niet veel ingrediënten nodig. De bodem van de vlaai is goed gevuld met tien in stukjes gesneden frikandellen. De frikandellen zijn weer bedekt met curry saus. Dit recept kan uiteraard naar smaak worden bijgesteld. Zo kunnen uitjes, mayonaise en wat al niet worden toegevoegd. De frikandellenvlaai laat zien dat de mogelijkheden met snacks oneindig zijn. Als je het kunt bedenken, kun je het ook maken.

What’s next? Kipnugget-/kroket-/hamburger-/bitterbalvlaai?

Geschreven door

Show Buttons
Hide Buttons